DividendportfolioMet een dividendportefeuille vermogen opbouwen
Dividend juli 2019

Dividend juli 2019

De maand juli laat het ene na het andere record zien op de aandelenbeurzen. At&T, United Health Group en Qualcomm zijn de 3 best presterende bedrijven in mijn portefeuille wat koersontwikkeling betreft. Alleen mijn dividendopbrengst laat in juli geen groei zien. Slechts twee bedrijven waren bereid om deze maand dividend naar mij over te maken. Door stug maandelijks te beleggen gaat de groei vanzelf wel komen. Dat de campingbelegger volgens De Telegraaf weer terug is, is voor mij het teken dat de beurs op zijn hoogtepunt is beland. Hetzelfde gebeurde in het jaar 1998 waarin ik afstudeerde en een bijbaantje had bij een effectenhandelaar. Ook toen gingen de koersen niet veel later naar beneden. Maar ik ben een dividendbelegger, nog in de opstartfase en alternatieven zijn er niet echt. Dus ik zal blijven inleggen.

CompanyDividend
ALTRIA18,02
IRON MOUNTAIN16,49
Totaal34,51

De dividendinkomsten in juli zijn gelijk aan die van april omdat het aandeel LEG iets te laat is aangeschaft om recht te hebben op dividend inkomsten in juli. Vanaf oktober telt deze wel mee. Voor het eerst neem ik in het rood ook de dividendopbrengsten mee die ik de komende maanden denk te ontvangen op basis van de in bezit zijnde aandelen. In totaal gaat het voor 2019 om €375,- . Hier ben ik zeer tevreden over, zeker met de wetenschap dat door aankopen de komende maanden dit bedrag nog zal toenemen.

Dividendstijgingen

Deze maand zijn er geen dividendstijgingen te melden.

Realisatie doelstelling

We zitten op 21% en hebben nog een weg te gaan.

Follow @unsplash

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Dividendportfolio

Please note