DividendportfolioMet een dividendportefeuille vermogen opbouwen
Dividend Maart 2019

Dividend Maart 2019

Maart 2019 is de maand dat ik voor het eerst dividend heb ontvangen. En ik moet zeggen dat voelt goed en smaakt naar meer. Valt nu nog heel weinig over te vertellen. door de komende maanden steeds weer nieuwe posities te verwerven zal het maandoverzicht steeds leuker worden om uit te werken en meer informatie verstrekken.

Maart Ontvangen dividend
Qualcomm7
Totaal7
 • De dividendontwikkeling in 2019 laat een mooie stijgende 🙂 lijn zien:

De doelstelling van 600 euro aan netto dividendinkomsten is ambitieus gezien de huidige omvang van de portefeuille en is afhankelijk van de nieuwe investeringen. Het moet ook geen doel op zich worden in de opbouwfase om te voorkomen dat er te weinig dividendgroei aandelen gekocht worden.

4 comments
 • Jemig, je hebt in 1 maand al meer dividend ontvangen dan ik in een half jaar. Je portefeuille genereert extreem veel dividend. Hopelijk blijft er genoeg ruimte voor groei.

  • Ja hoor, hoe meer de portefeuille uitgebalanceerd wordt hoe meer er een goede mix tussen groei en uitkering gaat plaatsvinden. Gaat goed komen, Op mijn verlanglijstje staan genoeg groeiers.

 • Gefeliciteerd met je eerste dividend! En wat een flink bedrag ook! Mijn eerste dividend was volgens mij maar een paar euro.

  Leuk om te zien dat we 2 bedrijven in maart delen. Mooie grafiek ook trouwens 😉

  Ik kijk er naar uit om je portfolio te zien groeien.

  • Ach, ik heb een beetje mazzel gehad met mijn instapmoment en de dividendaandelen die op dat moment qua koers laag en dividendrendement hoog stonden: At&T (6,8%), Altria (6,53%), ABBVIE, (5,35%). Aandelen die de meeste dividendbeleggers ook in portefeuille hebben maar niet tegen deze dividendpercentages. Dus ik mag niet klagen.

   En met jou kijk ik ook graag mee naar de groei van mijn portefeuille. Enne beter goed gejat dan… 😉

Follow @unsplash

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Dividendportfolio

Please note