DividendportfolioMet een dividendportefeuille vermogen opbouwen

Mutaties

De volgende mutaties heb ik de afgelopen tijd doorgevoerd.:

Join the discussion

5 comments
 • Mooie aanvulling, deze pagina DP! Lijkt vooralsnog goed getimed ook. IDVY staat bij mij ook op de verkoopnominatielijst. VIAC al eerder (te vroeg) verkocht. SPG doe ik voorlopig niets mee.

 • Waarom beleg je dagelijks in bij Trading212? Ik zie dat overigens niet teug bij de mutaties! Welke verdeling hanteer je bij je mandje dagelijkse aankopen?

  • Dag Ronny, van dagelijks beleggen ben ik al weer afgestapt omdat je daardoor er echt elke dag mee bezig bent. Ik doe het nu elke vrijdag.

   De verdeling is nu vooral gericht om de posities waar ik nog niet groot inzit te vergroten met een percentage van 7%. Met dit mandje aan aankopen haal ik 3,5% dividendrendement binnen.

 • Met veel interesse lees ik dat je in uranium mijnaandelen belegt. Dat doe ik ook. Ik wacht ook een prijsexplosie van uranium af. Echter, is er een mogelijkheid dat je automatisch via een bepaalde website een melding krijgt via bijv. email of op je mobiel als de uraniumprijs een bepaalde koers heeft behaald?

  Het is dus wachten om de media aandacht in de prijsontwikkeling van uranium. Mooi moment om dan even aan mij en deze blog te denken 🙂

  • Hi,
   op b.v. https://nl.investing.com/ kun je een watchlist aanmaken en voor verschillende aandelen, aangeven dat je bij een bepaalde koers een melding/pop-up/email wil krijgen (je kan zowel een boven als onder aangeven). Ik weet het niet voor grondstof zelf, maar wel voor de aandelen/ETFS e.d., kun je het ingeven op de genoemde site.

Follow @unsplash

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Dividendportfolio

Please note